PURAN NA POSTELJICI RIŽEVIH REZANCEV Z GOBAMI IN KONOPLJO

POTREBUJEMO:

(2 osebi)

2 fileja purana

Jasminov riž

Gobe

Čebula

Riževi rezanci

Kokosova maščoba

Himalajska sol

Oluščena semena konoplje

PRIPRAVA:

Na kokosovi maščobi popražimo čebulo in gobe. Pustimo, da čebula porumeni, nato dodamo fileje purana. Na rahlo osolimo s himalajsko soljo (ima več mineralov in bolj slana, zato jo uporabimo manj). Pustimo, da meso zakrkne, nato dodamo malce vode, da dobimo malo omake.

Med tem skuhamo še riževe rezenace. V vreli vodi potrebujejo le 4 minute. Odcedimo in postrežemo na krožnik skupaj s puranom in gobovo omako. Posujemo še s semeni oluščene konoplje. Tokrat sem zraven pripravila še svojo mlado solatko iz vrta.

Dober tek;)

Izbor najboljših
Zadnje objave