RIŽEVI REZANCI Z ZELENJAVNO PRILOGO

05.22.2014

POTREBUJEMO:

Riževi rezavci

Gobe

Alfa kalčki

Por

Zelena

Konopljina oluščena semna

Kokosovo maslo

Svež paradižnik

 

PRIPRAVA:

Na kokosovem maslu prepražimo por, gobe in kalčke. Vse skupaj dušimo toliko časa, da se zelenjava omehča. Vse skupaj rahlo oslolimo in začinimo z naravno zeleno in česnom.

Nato skuhamo še riževe rezance, približno 4 minute.

 

Vse skupaj postrežemo na krožnik in posujemo s semeni oluščene konoplje.

 

Super vitek obrok za lahko kosilo ali večerjo.

Please reload

Izbor najboljših

AJDOVA KAŠA S KISLO REPO

13/06/2019

1/10
Please reload

Zadnje objave

28/12/2015

3/7/2015

Please reload

Naslov

Darja Kürner

Mošnje 18/e 

4240 Radovljica

T 040 857 818

darjakurner@gmail.com

EKO DARJA je vključena v program

razvoj podeželja

PRP-EU-SLO-barvni.jpg

-    10 Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila, 
-    11 Ekološko kmetovanje, 

Preberi o nas:

Kontrolira SI-EKO 001

Kmetijstvo Slovenije