RIŽEVI REZANCI PO ITALIJANSKO

06.02.2014

POTREBUJEMO:

Riževi rezanci

1/2 avokada

1 tunina ( v lastnem soku)

Svež paradižnik (češnejevec)

Zelena

Sveži pelati

Kokosova mast

Oluščena semena konoplje

 

PRIPRAVA:

Polovico avokada izdolbemo in pretlačimo v zmes. Dodamo strok česna in po okusu osolimo. Lahko dodamo tudi žličko olivnega olja.

 

Na kokosovi masti prepražimo tunino. Dodamo narezan češnjev paradižnik. Dodamo česen v prahu in zeleno ter premešamo. Na koncu dodamo še sveže pelate, ki ustvarijo omako.

 

V vodi skuhamo riževe rezance. Približno 5 min. Nato vse skupaj dekoriramo na krožnik ter vse skupaj potresemo s semeni oluščene konoplje.

 

Dober tek.

Please reload

Izbor najboljših

AJDOVA KAŠA S KISLO REPO

13/06/2019

1/10
Please reload

Zadnje objave

28/12/2015

3/7/2015

Please reload

Naslov

Darja Kürner

Mošnje 18/e 

4240 Radovljica

T 040 857 818

darjakurner@gmail.com

EKO DARJA je vključena v program

razvoj podeželja

PRP-EU-SLO-barvni.jpg

-    10 Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila, 
-    11 Ekološko kmetovanje, 

Preberi o nas:

Kontrolira SI-EKO 001

Kmetijstvo Slovenije