POLETNO KOSILO

06.16.2014

POTREBUJEMO:

GLAVNA JED:

250g Gamberov

2 bučki

200 g svežih gob

1/2 čebule

1 strok česna

Oluščena konoplja

Riževi rezanci (ker so brez glutena)

 

ZELENA PRILOGA:

Blitva

Brokoli

 

SOLATA: 

Svež domač paradižnik

Domače olivno olje 

Sol

 

PRIPRAVA:

Na olivnem olju popražimo čebulo in strok česna. Nato dodamo narezeno zelenjavo, ščepec zelene in rahlo osolimo ter pustimo, da se zelenjava duši. Na hitro skuhamo še riževe rezance.

 

Vmes v rahlo osloljeni vodi skuhamo blitvo in brokoli ter ponudimo kot prilogo. Svež paradižnik pa narežemo na koščke in pripravimo v solati.

 

Kosilo je pripravljeno v 20 minutah in vsebuje kakovostne beljakovine ter zelenjavo iz različnih skupin in barv, ki v obroku tudi prevladuje.

Please reload

Izbor najboljših

AJDOVA KAŠA S KISLO REPO

13/06/2019

1/10
Please reload

Zadnje objave

28/12/2015

3/7/2015

Please reload

Naslov

Darja Kürner

Mošnje 18/e 

4240 Radovljica

T 040 857 818

darjakurner@gmail.com

EKO DARJA je vključena v program

razvoj podeželja

PRP-EU-SLO-barvni.jpg

-    10 Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila, 
-    11 Ekološko kmetovanje, 

Preberi o nas:

Kontrolira SI-EKO 001

Kmetijstvo Slovenije