top of page

GURMANSKI

KRUHKI

Pri gurmanskih kruhkih ima najpomembnejšo vlogo kruh, saj le za kruh brez konzervansov, aditivov, bele moke, ki vsebuje veliko glutena, lahko rečemo, da gre za gurmanski kruhek.

 

Naš domač kruhek se odlikuje v polnosti okusa in bogastvu sestavin, ki ga sestavljajo. Temelji na polnozrnatih mokah, ki so brez ali z malo glutena, ki jim ne dodajamo nobenih aditivov in ne dodajamo bele moke. Sam kruh je tako veliko bolj nasiten, saj vsebuje veliko več polnovredne moke, ki kruh naredi okusnejši, težji in bolj bogat v okusu, s tem pa je tudi veliko bolj nasiten.

 

Pri pripravi vaših gurmanskih gruhkov se prepustite domišljiji in nanj naložite svoje najljubše sestavine. Kot predlog smo pripravili 6 izvrstnih kombinacij, ki se lepo dopolnjujejo z okusom kruha iz pirine, ajdove in konopljine moke z orehi.

 

 

1 rezina kruha + maslo + avokado  + losos

1 rezina kruha + maslo + avokado + jajce na oko

1 rezina kruha  + maslo + avokado + zmešana jajčka  + orehi

 

1 rezina kruha + maslo + tofu + orehi

1 rezina kruha + maslo + tofu + avokado + korenje

1 rezina kruha + maslo + zmešana jajčka + avokado + orehi

ŽELIŠ RECEPT ZA KRUH?

Vpišite svoj email naslov:

Recept za kruh je na poti...

bottom of page