POLETNO KOSILO

POTREBUJEMO:

GLAVNA JED:

250g Gamberov

2 bučki

200 g svežih gob

1/2 čebule

1 strok česna

Oluščena konoplja

Riževi rezanci (ker so brez glutena)

ZELENA PRILOGA:

Blitva

Brokoli

SOLATA:

Svež domač paradižnik

Domače olivno olje

Sol

PRIPRAVA:

Na olivnem olju popražimo čebulo in strok česna. Nato dodamo narezeno zelenjavo, ščepec zelene in rahlo osolimo ter pustimo, da se zelenjava duši. Na hitro skuhamo še riževe rezance.

Vmes v rahlo osloljeni vodi skuhamo blitvo in brokoli ter ponudimo kot prilogo. Svež paradižnik pa narežemo na koščke in pripravimo v solati.

Kosilo je pripravljeno v 20 minutah in vsebuje kakovostne beljakovine ter zelenjavo iz različnih skupin in barv, ki v obroku tudi prevladuje.

Izbor najboljših
Zadnje objave

Naslov

Darja Kürner

Mošnje 18/e 

4240 Radovljica

T 040 857 818

darjakurner@gmail.com

EKO DARJA je vključena v program

razvoj podeželja

PRP-EU-SLO-barvni.jpg

-    10 Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila, 
-    11 Ekološko kmetovanje, 

Preberi o nas:

Kontrolira SI-EKO 001

Kmetijstvo Slovenije