ZELENO KOSILO Z OREŠČKI

POTREBUJEMO:

Široki rezanci iz špinače

1 melancan

1 bučka

6 gob

1 por

1 mlada čebula

1 česen

Mandlji

Arašidi

PRIPRAVA:

Rezance skuhamo v rahlo osoljeni vodi.

Na kokosovi maščobi popražimo mlado čebulo in por. Dodamo melancane, bučke in gobe ter kuhamo dokler se zelenjava zmehč. Nato dodamo še origano, zeleno in oreščke ter dve žlici vode.

Dober tek.

Izbor najboljših
Zadnje objave

Naslov

Darja Kürner

Mošnje 18/e 

4240 Radovljica

T 040 857 818

darjakurner@gmail.com

EKO DARJA je vključena v program

razvoj podeželja

PRP-EU-SLO-barvni.jpg

-    10 Kmetijsko-okoljska-podnebna plačila, 
-    11 Ekološko kmetovanje, 

Preberi o nas:

Kontrolira SI-EKO 001

Kmetijstvo Slovenije